top of page

De taal van de paarden

Paarden communiceren onderling via lichaamstaal. Een taal welke wij als baby hebben leren lezen. Hoe ouder we worden als baby-kind gaan we onze verbale skills oefenen. Wij als mensen zijn heel verbaal ingesteld. Maar... we lezen wel degelijk lichaamstaal ook bij elkaar! 

Hoe paarden communiceren leer ik van Sharon & Laura Wilsie in de Horse Speak Academy. Een jaar opleiding waarin ik helemaal meegenomen wordt in de taal van het paard. 

Het is als het leren van een nieuwe taal, daar begin je ook met een paar woorden om vervolgens zinnen te kunnen gaan vormen. 

Deze taal fascineert mij enorm, want je ziet hoe de paarden reageren wanneer je hen in hun taal gaat begrijpen, en kunt reageren in hun taal. Fantastisch! 

Maak een afspraak 

06-55112451

Email 

Follow

  • Facebook

Op dit moment (maart 2023) zit ik in mijn laatste fieldwork blok voor de opleiding tot Masterson Method practitioner. 

Ik heb voor mijn casuïstiek al voldoende paarden maar kreeg vragen of ik inmiddels ook al behandelingen wil geven. 

En natuurlijk wil ik dat, zij het nog beperkt en nog tegen een gereduceerd tarief daar ik nog niet afgestudeerd ben. (ik hoop deze zomer af te studeren). 

Wat is Masterson nou precies? Het is een super mooie ontspanningstechniek voor paarden. Kijk op de website van Masterson Nederland voor uitgebreide informatie: https://mastersonmethod.nl/over-masterson-method/

 

En waarom ik kies voor deze prachtige techniek? Op de site van Masterson Nederland staat een mooie omschrijving die wel omvat wat voor mij een van de trigger was om me te bekwamen in deze behandelingstechniek: 

 

Verbetering in beweging en prestaties

Door met het paard te werken en niet aan het paard, wordt het paard in staat gesteld om spanning los te laten in essentiële kernspieren en in de spieren van de belangrijkste knooppunten in het lichaam, die de beweging en prestaties beïnvloeden.

Boek een behandeling

AD954F3C-DB69-4D99-9E4E-DF996D64480D 2.jpg


MASTERSON METHOD®

bottom of page