top of page

Neem contact met mij op met een zoektocht naar een paard. Ik heb in mijn netwerk of via klanten nog wel eens een paard voor aankoop beschikbaar. 

Op dit moment heb ik zelf geen rijpaarden te koop evt wel jonge paarden (1-3 jaar).

VITI - merrie

Verkoop via eigenaar: 

Viti is een 13 jarige mooie merrie die op zoek is naar een huisje waar ze werk mag gaan doen aan de hand of in coaching.

 

Deze merrie is niet geschikt als rijpaard! Daar wordt ze niet gelukkig van. Ze heeft in 2022 een prachtig veulen gehad welke aanwezig is bij huidige eigenaar. 

Viti is een heel mooie merrie die graag in handen is, ze houdt enorm van borstelen, en laat een dankbaar hinnikje horen wanneer je haar beloont. Een echte spreker maar geen giller.
Door omstandigheden is Viti nooit met vertrouwen onder het zadel gebracht en daar wordt ze op ook niet echt blij van. Wat ze snapt doet ze goed maar stress ligt heel dichtbij daarom wordt er nu gekozen om haar uitsluitend aan te bieden voor een huisje waar ze ook niet gereden zal worden om te voorkomen dat ze dan van hand tot hand gaat “omdat het toch niet helemaal lukt”. Viti vindt het namelijk wel heel fijn om te werken aan de hand, en wij zien voor haar een mooie toekomst waar ze mensen kan helpen met coaching. Ze is open en eerlijk, heeft een prachtige kleur en veel behang.

Viti is fysiek gezond en staat in een gemengde kudde waar ze het heel goed doet.

 

Wat Max belangrijk vindt is dat er iemand voor haar komt die haar de tijd kan geven om toch aan de slag te gaan als coaching paard, want alleen maar in de wei staan daar wordt ze ook niet echt gelukkig van. Natuurlijk kan er wel een veulentje met haar gefokt worden dat heeft ze al eerder heel goed gedaan. Ze is een goede moeder. 

 

Viti is wel 100% IJslander maar heeft geen papieren, wel een paspoort. Ze is netjes behandeld door osteopaat en tandarts en wordt ook probleemloos bekapt. 

 

Ben je dus op zoek naar een leuk coaching paard neem dan gerust contact op met Max.

Viti staat in Oene (nabij Epe/Zwolle). Wat Max zoekt is iemand die haar tijd en aandacht geeft en haar gezondheid ook goed ondersteunen kan, fysiek en mentaal. 

 

Max: mmmessie@hotmail.com

06-11128141 

Bgg: +31 6 23 56 63 19

Prijs in overleg. 

bottom of page